Tee itse WordPress-nettisivusto

Olisiko kiva osata itse tehdä nettisivuja? Se voi olla hyvä tapa saada seurakunnan nuorisotyölle tai muulle toimintamuodolle omat sivut tai perustaa blogi.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen aikana tehdään WordPress-nettisivut webhotelliin tai omalle palvelimelle. Nettisivujen lisäksi koulutuksen jälkeen sinulla on hyvä käsitys siitä, millaiset ovat hyvät nettisivut ja miten niitä ylläpidetään.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii myös seurakuntien ja kristillisten järjestöjen viestintä- ja tiedotusvastaaville, bloggaajille ja muille nettisivujen tekemisestä kiinnostuneille.

Lähtötaso

Lähtötasona on tietokoneen sujuva käyttö, esim. nettiselailussa ja tekstinkäsittelyssä. Palvelimista, koodaamisesta, yms. ei tarvitse tietää yhtään mitään.

Palautetta aiemmista koulutuksista

Jannen jutuista saa jotain selvääkin.
– Järjestösihteeri

Opastaminen oli hyvää, sai itse kokeilla ja opetella. Kiireetön ja kärsivällinen opastaja. Suosittelen erittäin mielelläni.
– Sirpa ”Ipu” Hiltunen, Nuorisotyönohjaaja, Turun Mikaelinseurakunta

Kouluttaja

Janne Ansaharju | Artikkelit: 23

Olen sisältömarkkinoinnin evankelista, kuten isossa maailmassa tavataan sanoa. Missioni on viedä Sanaa kaikelle kansalle julistamalla viestinnän autuudesta. Innostun luonnosta, bloggaamisesta ja lippupallosta.


Tilaa koulutus

Tilaa koulutus organisaatiollesi tai kysy tulevista avoimista koulutuksista.

Ota yhteyttä suoraan kouluttajaan puhelimitse, 040 707 9839, tai sähköpostitse, janne.ansaharju@riemuviesti.fi.