Syksy on kääntynyt yhä lumisemmaksi talveksi. Herramme syntymäjuhlan tunnelma kolkuttelee jo kristittyjen porstuaissa. Yhä usampi miettii jakamisen riemua ja saamisen iloa. Me olemme työstäneet jo jonkin aikaa ensimmäistä sosiaalisen median hyödyntämistä seurakunnallisessa viestinnässä käsittelevää kirjaa. Kirjan on tarkoitus valmistua ja tulla luettavaksenne keväällä 2014. Joulun jakamisen hengessä julkaisemme kuitenkin jo nyt eräänlaisen väliraportin pikaoppaan muodossa.

Sosiaalinen media tulee, oletko valmis? -pikaoppaan sivuilta löydät 11 eniten käytettyä sosiaalisen median työkalua esiteltynä. Olemme listanneet kyseisten työkalujen, kuten blogin tai Facebook-sivun hyötyjä ja kartoittaneet myös mahdollisia riskejä tai haasteita.

Projekti tuottaa kevään 2014 aikana kirjan, jossa käsitellään laajemmin sekä jo tässä pikaoppaassa käsiteltyjä  että muita myös hyödyllisiä sosiaalisen median työkaluja. Kirjassamme laajennamme aihetta tapausesimerkeillä, jotka ovat aitoja eri seurakuntien viestintäkokemuksia.

Ole hyvä! Lataa pikaopas koneellesi ja inspiroidu.

Yhdessä tekeminen ja toisille jakaminen ovat teitä tehdä Herramme valmistama pelastus näkyväksi ja todeksi ja yhä useamman vastaanotetavaksi.

Toivotamme siunattua Herramme Jeesuksen Kristuksen syntymäjuhlaa kaikille!

Tilaa ilmainen opas

Matti Johannes Lahtinen | Artikkelit: 13

Olen huutavan ääni korvassa, puhuja ja matkasaarnaaja. Olen sosiaalisen median seikkailija ja blogosfäärin supernova. Uskon viestinnän voimaan ja ihmisten kohtaamiseen.