Tietoa

Riemuviesti on olemassa, koska evankeliumi on kertomisen arvoinen. Me kristillisten seurakuntien ja järjestöjen viestijät tarvitsemme työkaluja, vinkkejä ja parhaiden käytäntöjen jakamista.

Tervetuloa mukaan

Jos haluat kirjoittaa Riemuviesti-blogiin, ota yhteyttä ylläpitoon. Kirjoitukset ja kommentit käyvät läpi ennakkotarkastuksen roskapostittamisen varalta.

Ohjeita kirjoittajille ja kommentoijille

1. Kirjoita omalla nimelläsi

Avoimuuden ja rehellisyyden nimissä sivustolla saa kirjoittaa ja kommentoida vain omalla nimellään.

2. Blogatessasi pysy sivuston teemassa

Riemuviesti-sivustolla on lupa keskustella viestinnästä, mediasta ja markkinoinnista laajalla skaalalla. Aiheen laajuudesta johtuen pidättäydymme vain siinä.

Hyvä blogikirjoitus käsittelee yleensä yhtä aihetta kerrallaan.

3. Älä mainosta

Sivustolla saa mainita tuotteita ja palveluita sekä linkittää niihin tarvittaessa. Turhanpäiväinen spammaaminen on kuitenkin kiellettyä.

4. Kommentoidessasi pysy alkuperäisessä aiheessa

Kommentoinnilla kirjoituksiin saadaan parhaimmillaan uutta ulottuvuutta ja näkökulmaa. Pysykäämme kuitenkin kirjoittajan valitsemassa aiheessa.

Ylläpito

Janne Ansaharju | Artikkelit: 23

Olen sisältömarkkinoinnin evankelista, kuten isossa maailmassa tavataan sanoa. Missioni on viedä Sanaa kaikelle kansalle julistamalla viestinnän autuudesta. Innostun luonnosta, bloggaamisesta ja lippupallosta.


Matti Johannes Lahtinen | Artikkelit: 13

Olen huutavan ääni korvassa, puhuja ja matkasaarnaaja. Olen sosiaalisen median seikkailija ja blogosfäärin supernova. Uskon viestinnän voimaan ja ihmisten kohtaamiseen.


Kustantaja

Riemuviesti-sivustoa kustantaa Nettitehostin oy.